Spataderkeurmerk Harteraad

Afdrukken E-mailadres

Het Flevoziekenhuis heeft in 2018 opnieuw het Vaatkeurmerk en het Spataderkeurmerk van de Harteraad (voorheen De Hart & Vaatgroep) ontvangen. Daarmee voldoen zowel de vaatzorg als de spataderzorg van het ziekenhuis aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door de patiëntenvereniging, in nauwe samenwerking met de betrokken beroepsgroepen.

"Door consequent de kwaliteit te monitoren en waar nodig te verbeteren, heeft ons al jaren het Vaatkeurmerk en het Spataderijkmerk", degradeerschirurgie Laurens Huisman uit. "Onze afdelingen dermatologie en vaatchirurgie werken heel goed samen, dat is essentieel voor de leveren van hoogwaardige spatader- en vaatzorg."

vaat spataderkeurmerk 2018

Op www.harteraad.nl/informatie/vaatkeurmerk  en www.harteraad.nl/informatie/spataderkeurmerk kunnen patiënten zien welke ziekenhuizen het Vaatkeurmerk en / of Spataderkeurmerk 2018 hebben. Er worden goede klachtenzorg en spataderzorg aangeboden aangeboden.

Harteraad

Harteraad is de patiëntenvereniging van en voor mensen met een hart- van vaataandoening en hun naasten. De vereniging richt zich op een gemeenschappelijke belangenbehartiging, informatievoorziening, lotgenotencontact en leefstijl.

 

Laatst bijgewerkt: dinsdag 18 september 2018 12:52